2018 Haute Coiffure Francaise Párizs

Jó reggelt Parizs!
Óriási showt nézhettünk végig.
Legújabb utcai hajformák,kontyok, stylingok, sminkek,ruhák és ez keverve a legjobban hozzá illő zenével. Imádtam minden pillanatát❤️
Mindíg elvarázsol  a Haute Coiffure Francaise csapata alkotásai és Párizs😍

Dubaj 2017 fodrász szemmel!

Dubaj 2017 november 2.👒🌞

Utolsó napunkat töltjük itt Dubajban.Gyönyörű hely, óriási épületek emelkednek ki a homokból. Luxus autók, fényűző házak, óriási hőség. A zöld növények  ezért nem nagyon marad meg.Most is folyamatosan építik hatalmas toronyházaikat ,szállodáikat. Mindenhol daruk láthatóak. Nekem természetellenes , hogy szigeteket hoznak létre, de az biztos gyönyörű. Valószínűleg itt vannak a legjobb építészmérnökök, legjobb szakemberek akik kivitelezik mindezt.

Kíváncsi voltam, hogy fodrász kollegáim itt hogyan dolgoznak , ezért bementünk a barátunkkal egy fodrász szalonba. Ez azért nehezebb, mert itt nők nem mehetnek férfi szalonba a férfi pedig nőibe.

Mivel férfi hajat szerettem volna vágni ezért egy férfi L’Oréal szalont kerestünk.

Nagyon rendes volt a tulajdonos , megengedte , hogy elkészítsem barátunk hajvágását.

Elmondta nekünk, itt egyszerű hajvágásokat kérnek a Dubaji férfi vendégek. Ez idöben maximum 15 perc az ára 5000 ft megfelelő dirham.Nem a forma, hanem az ősz hajszálak eltüntetésére fektetnek nagyobb hangsúlyt.  Ez furcsa egy ilyen fejlődéssel teli országban.Figyeltem az utcán , strandol lévő embereket és tényleg hajvágás területén nagyon egyszerűek,

Levágtam a haját Pistinek a Dubai fodrász kollegám végig figyelte a hajvágás menetét.

Szuper érzés volt idegen országban , más kultúrában ,nem a saját eszközeimmel dolgozni.

Kettő nap múlva reggeli futásomat a szalon felé fejeztem be . Ott láttam kollegámat aki éppen dolgozott. Kiszaladt , ahogy megismert , mutatta a haját és mondta, hogy nagyon tetszik neki:)A kollegájával elkészítették a hajvágást, amit láttak tőlem 😍

Köszönöm egy óriási élmény volt,nagyon kedves segítőkész embereket ismerhettem meg.

Erika

Dubaji férfiak akiknek hajvágásuk egyszerűbb, de ősz hajszál nem látható

Közzétette: Tonomárné Dancsó Erika – 2017. október 29.

 

Kérastase Nutritive Immunité kezelés

Kérastase Nutritive Immunité Kezelés

Újratápláló regeneráló ápolás rendkívül igénybevett és száraz hajra.
A Kérastase Nutritive kezelés után állandó kéztetést érez,hogy megèrintse hajának puha tapintását.

Szolgáltatásunk csupán 45 percet vesz igénybe 10 perces fej és kèz masszázs a teljes kikapcsolódás érdekèben .

Szolgátatásunk ára :3500ft (+szárítás)

Jelentkezzen be a ‭0630 986 9263 számon. Látogassatok meg minket személyesen, vagy kérjetek időpontot telefonon, üzenetben, vagy online (http://bwnet.hu/salon/1364/Dancs%C3%B3%20Erika%20Szalon), sőt, akár bejelentkezés nélkül is tudjuk fogadni vendégeinket!

Várunk szeretettel:)

Dancsó Erika

Kérastase Fusio Dose kezelés💕

Fusio Dose

Szalonunk kedvence❤️

Kérastase Fusio Dose ampullás kezelés,a haj igényeinek megfelelően .
Szemèlyre szabott szolgàltatás mellyel egyszerre több problémát is tudunk kezelni.
Hajad lehet festett,száraz,ritkuló,töredezett,a Fusio Dose megoldást nyújt neked,és csupán 5 percet vesz igénybe.

 


Kezelèsünk ára :3000ft( +szárítás)

 

 

Jelentkezzen be a ‭0630 986 9263 számon. Látogassatok meg minket személyesen, vagy kérjetek időpontot telefonon, üzenetben, vagy online (http://bwnet.hu/salon/1364/Dancs%C3%B3%20Erika%20Szalon), sőt, akár bejelentkezés nélkül is tudjuk fogadni vendégeinket!

Várunk szeretettel:)

Dancsó Erika

Kérastase Discipline Kezelés

Discipline Szalon szolgáltatás!

Hajunk fegyelmezetlen?!Szöszösödik?esetleg a szálló babahajunkkal van a gond?

Remek megoldás a Kérastase Discipline kezelés!

1 lépésben alkalmazzuk a Fluidealist hajfűrdőt
2.lépésben a Soin 1 pakolást melyet beleszárítunka hajba majd 190 fokon vasaló segitsègével juttatjuk az ápoló anyagot a haj szerkezetébe.
3.lépèsben a fejmosónál alapos kiöblítés után a Soin 2 ápoló tejet 10 percig hadjuk hatni .
4. lépésben a Spray Fluidissme-t pemetezzük a haj hosszára és végül megszárítjuk.
A Könnyen kezelhető haj érdekében ne hagyd ki kezelésünket ,mindössze 45 percet vesz igénybe mely tartalmaz 10 perc fej ès kéz masszázst.
Csomag ára: Rövid haj 4000ft(+hajszárítás)
Hosszú haj 6000ft( +hajszárítás)

És azt tudtátok, hogy akár négyféleképpen is bejelentkezhettek hozzánk? Látogassatok meg minket személyesen, vagy kérjetek időpontot telefonon, 06309869263 , üzenetben, vagy online (http://bwnet.hu/salon/1364/Dancs%C3%B3%20Erika%20Szalon), sőt, akár bejelentkezés nélkül is tudjuk fogadni vendégeinket!

Várjuk Sok Szeretettel!

 

Kérastase kaviár spa kezelés

Chronologiste Kaviár SPA Rituálé

Haja fénytelen, gyenge és törékeny ?

Próbálja ki szslonunkban a Kérastase legújabb fejlesztését a KAVIÁROS SPA kezelést .

A Chronologiste hajápoló termék,melyet olyan Nők számára fejlesztettek ki,akik mindenből a legjobbat akarják!

A haj könnyed, puha,fényes,visszanyeri fiatalságát,hidratál,fejbőrnyugtató hatására pedig a hajszálak erősebbek és egészségesebbek lesznek a győkértől a hajvègkig!

Nagy kezelés (Exkluzív Spa Szolgáltatás)
-Soin gommage fejbőrradír
-Chronologiste hajfűrdő
-Kaviár gyöngyök
-Parfüm olaj
-15 perces fej és kézmasszázs
-Ára 11000 ft

Gyors kezelés:
-Soin gommage fejbőrradír
-Chronologiste hajfürdő
-Parfüm olaj
-5 perces fej és kézmasszázs
-Ára 6500ft

Jelentkezzen be a ‭0630 986 9263 számon. Látogassatok meg minket személyesen, vagy kérjetek időpontot telefonon, üzenetben, vagy online (http://bwnet.hu/salon/1364/Dancs%C3%B3%20Erika%20Szalon), sőt, akár bejelentkezés nélkül is tudjuk fogadni vendégeinket!

2017 Kréta L’Oréal Salon Expert Kongresszus :)Valóra vàlt álom💕

Mi jár a fejemben?Tudjátok imádom a szakmám , imádom a termékeket amivel dolgozok , imádom legnagyobb példaképemet és mentoromat Laetitia Guenaout
Köszönöm, L’Oréal Professionnel, hogy itt lehetek.
Részese lehetek a Salon Expert kongresszusnak és , hogy három ország legjobb fodrászainak bemutathatjuk Cseh kollégáimmal
a Haute Coiffure Francaise- t 💕💕💕itt Krétán a Creta Marisban .
Köszönom Laetitia Guenaou ❤️
Október 19 Kréta HCF Show

Színpaon :Laetitia Guenaou, Irena Vavrušková , Misha Čadková
Dancsó Erika .
Minden álmom valóra vált 😢
Köszönöm nektek 🙂 😘#laetitiaguenaou# hcf#hcfmonde#lorealpro#glamteam#dancsoerika#hcfhungary#dancsoerikaszalon#imadomamunkam#kovessminket

Közzétette: Tonomárné Dancsó Erika – 2017. október 19.

 

Közzétette: Tonomárné Dancsó Erika – 2017. október 19.

Atelier Café

Nagy álmom vált valóra, amikor 5 évvel ezelőtt megnyitottam a Dancsó Erika Szalont. Rajongok Párizsért, a Franciák lazaságáért , a Francia ízekért a Francia stílusért és a Francia hajakért .Munkám miatt többször jártam Párizsban . Mindíg elkáprásztat az a miliő, ezért szeretném a Dancsó Erika Szalon szolgáltatásait bővíteni egy Franciás hangulatú kávézóval .Ami egyszerre lesz Franciás és Magyar 😊
Fodrász vagyok és semmi közöm a vendéglátáshoz , de szeretném úgy kialakítani ,hogy jól érezzétek benne magatokat . Ezért beavatlak titeket a részletekbe ,kérlek segítsétek a döntést. Figyeljétek az oldalt ,itt is láthatjátok a terveket ,hogy milyennek álmodtam meg az Atelier Cafét ❤️Remélem tetszeni fog!
Erika

Imádom a munkám!

Miért szeretem a szakmám ?
Az alkotásért, művészetért, az emberekért. Én így tudok adni,közben harmóniát, szépséget , változást vagy állandóságot hozok ollómmal és a L’Oréal professionnel termékeivel.
Szakmám az egyik legszebb , hobbimként tudom végezni , fáradság nélkül . Örömöt , pozitív energiát, erőt kapok Önöktől.
Inspirációmat Párizsból hozom a Haute Coiffure Francaise kollekcióiból és példaképemtől Laetitia Guenaou aki már 5 éve képez , hogy a Francia stílust elsajátítsam.
Ő számomra a legnagyobb tudású mester , amit kapok tudásából és munkájából az egy más dimenzióba repít , ezt szeretném átadni kollegájaimnak és vendégeimnek.
Köszönöm💕
#lorealpro#laetitiaguenaou#hcfmonde#hcfhungary
#dancsoerika

Szeresd magad!

IMG_1418 IMG_1435 IMG_1412Szeresd magad! – a Dancsó Erika Szalon közösségi szolgáltatása a vendégek felé.
A cél egy olyan közösség létrehozása, amelynek tagjai egyaránt elkötelezettek a külső és belső értékek építése és a sport, a mozgás szeretete mellett. Célunk, hogy a közösség tagjai önbizalommal, önbecsléssel gazdagon éljenek.
A Szeresd magad! – közösség együttesen, de egyénenként is egy élhető, harmonikus személyes és társadalmi környezet létrehozásában érdekelt.
Az összejövetelek formája: előadások, bemutatók, beszélgetések, valamint közös mozgások, karitatív akciók, de a Szalon kommunikációs csatornáin keresztül folyamatos blogolási (írás, olvasás) lehetőség is várható.
Tagjai elsősorban a Dancsó Erika Szalon vendégei, akik Magyarországon elsőként egyaránt részesülhetnek a számukra legelőnyösebb külső kialakításában, a belső értékeik feltárásában és sok közös programban, amelynek meghatározó eleme a sport.
“Nem az tart vissza, ami vagy, hanem amit gondolsz, hogy nem vagy”

Szeresd magad!
Szeresd a Világot!
A Bolygót, amely éltet. Táplál, megvéd s a születésed pillanatától befogad. Magára engedi, viseli a rettentő súlyt, amelyre azt mondjuk, a Világ. A Világ, ami talán furcsa, de Benned él. Nem Te vagy a Világban, hanem az van Benned.
Ha szépnek látod, Magadat látod szépnek, ha vonzó, az a Te vonzerőd, ha békésnek érzed, akkor a saját lelked békéjére ébredsz. Szeresd hát magad és Benned a Világot.
Szeresd az összes színét, minden ízét, illatát, a hangjait. Az állatok tiszta egyszerűségét, a növények gyógyító erejét, a vizek hűsítő cseppjeit, mert mindez a Tiéd, ez a Te Világod. Azonos vagy a bolygóval, nem különülsz el semmitől, Egy vagy a Világon mindennel.
Tiéd ennek a Földnek valamennyi fénye, az összes csillogása, erotikája, minden, amit látsz, ami érzéki, ami bájos, ami csábító, ami lényéből fakadó varázslatos szépségével hidat épít ember és ember között.
Minden, ami Külső.
Ezt láthatjuk meg egy közösségben is. A Vízöntő jegyében így hangolódunk végül (egy)másra. Így nézünk és így érzünk (egy)másra. Bár minden Egy, de Más és Más szépségben mutatja meg magát, az összes Ember, mert mindenki szép, úgy ahogy van.
Szeresd az Embereket!
Amikor Magadat szereted, akkor elfogadod azt, ami vagy. Nem csak a külsőt, ami a tükörből üdvözöl, hanem a képességeidet, a hangodat, az erényeidet és a botlásaidat is. Az esendőséged is a Tiéd és az is szerethető, mert az is Te vagy. Önmagunk szeretete, a saját lényünk felismerése, elfogadása, az életenergiánk táplálása. Csak az szerethet mást, aki először magát szereti. Csak az tisztelhet, csak az becsülhet mást, aki először magát tiszteli, önön lényét tartja elsőként becsülendőnek. Az Anya is csak azt a szeretetet adhatja gyermekének, ami a sajátja. Ha nincs benne, nem tud adni, mert a semmiből csak semmit adhat, de önmaga szeretetén keresztül megtalálja a forrást, amelyből korlátlan mennyiségben árad a szeretet. Hát nem csodálatos? Különleges, ahogy a nyelvünkben rátalálunk a szóra, Szer. A Szer jelentése az ősöknél az isteni teremtőerő, minden élet értelmezője volt. Hm…. A szer, ami etet? Ami táplál? Mi van akkor, ha a saját magad teremtő erővel táplálása éppen a Világod életető ereje is egyben? Belülről indul minden teremtés, minden gondolat, érzés és tett.

Először belső volt minden, ami később külső lett. Önmagad szeretete, elfogadása, így válik az emberek szeretetévé és elfogadásává. Így válsz jelenné a mindenben.
Szeresd a Sportot!
Minden külső, először belső.
Az egészségtelen gondolatok eredménye, ha rosszul érzed magad. Nincs stressz a világban, csak egészségtelen gondolatokból fakadó rossz érzés. Szeresd magad és fogadd el, amit látsz, vagy ha nem akarod, akkor sportolj!
Ne magaddal harcolj, hanem magadért sportolj!
Minden sport kezdete, az az első gondolat, amikor elképzeled, hogy a tornacipőd a hátizsákba teszed. Itt kezdődik az egészség teremtése, ezzel a gondolattal, a többi jön magától. Az vagy, aki. Az, hogy boldogság vagy boldogtalanság él Benned nagy mértékben függ a sporttól, az egészségtől. Éppen annyira lehet Benned boldogság, mint amennyire egészséges vagy és éppen annyira leszel egészséges, mint ahogy táplálkozol (mert táplálni, nem az, mint enni), mint ahogy sportolsz.
Éppen annyi boldogság lehet benned, mint amennyire ápolt vagy, igényes, amennyit törődsz magaddal kívül és belül. Pont annyi boldogság lehet tiéd, mint amennyi egészséges, tiszta, építő gondolatod van, és végül mindennek csak akkor marad értelme, ha egészséges vagy. Azért meg sportolni kell.

ELKEZDTÜK!

Szeretném megköszönni Bocskay  Istvánnak a Sikerképzés program létrehozójának több hónapnyi munkáját.

Szeretettel köszöntöm a SIKERKÉPZÉS csoport olvasóit!
Tegnaptól hivatalossá vált a Szeresd Magad! – közösség
megalakítása.
ÁPRILIS 10-én (hétfőn) 17 órakor kezdünk!
Az induló közösségi est a Dancsó Erika Szalonban lesz
ahol ismerkedünk, beszélgetünk és részt veszünk István
tréningjén, ami az önbizalomról, az önértékünk erejéről szól.
AZ ELSŐ 25
Maximálisan 25-30 fő fér el a Szalonban.
Ez az oka annak, hogy csak az első 25 jelentkezőnek
tudjuk garantálni a biztos helyet az estre.
Természetesen addig is sok információt megosztunk
majd Veled és várjuk a jelentkezésed, a javaslatod.
Most pedig kérlek, hogy olvasd el azokat a gondolatokat,
amelyek a Szeresd Magad! – közösség létrejöttének alapjai

Barátsággal:

ERIKA